ششمین رویداد الکام‌استارز آغاز به کار کرد

۹۹/۱۰/۲۹

ششمین رویداد الکام‌استارز به عنوان یکی از بخش‌های مهم نمایشگاه الکامپ امسال به صورت ویژه برگزار شد. این رویداد با تصمیم برگزار‌کنندگان آن با وجود لغو برگزاری نمایشگاه الکامپ به صورت آنلاین/ حضوری از امروز  (۲۹دی) در موزه ارتباطات کشور برگزار شد. در اولین روز از رویداد الکام‌استارز ۱۲ تیم در بخش الکام‌پیچ به ارائه ایده […]

ششمین رویداد الکام‌استارز به عنوان یکی از بخش‌های مهم نمایشگاه الکامپ امسال به صورت ویژه برگزار شد. این رویداد با تصمیم برگزار‌کنندگان آن با وجود لغو برگزاری نمایشگاه الکامپ به صورت آنلاین/ حضوری از امروز  (۲۹دی) در موزه ارتباطات کشور برگزار شد.

در اولین روز از رویداد الکام‌استارز ۱۲ تیم در بخش الکام‌پیچ به ارائه ایده خود به صورت آنلاین/حضوری در مقابل داوران پرداختند. استارت‌آپ‌های روز اول رویداد الکام‌استارز شامل استارت‌آپ‌های در حوزه گردشگری، تبلیغات در بستر مدیا، فریلنسر مارکتینگ، آموزش آنلاین، خدمات هوشمند پزشکی و پرستاری، اینترنت اشیاء، احراز هویت دیجیتال، پرداخت و… بودند.

محمدباقر اثنی‌عشری، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور با حضور در ششمین رویداد الکام‌‌استارز ضمن بازدید از محل برگزاری این رویداد آنلاین ابراز امیدواری کرد که سال ۱۴۰۰ نمایشگاه بین‌المللی الکامپ متفاوت‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود.

اثنی‌عشری با اعلام اینکه امسال به دلیل شرایط ویژه کشور به دنبال شیوع کرونا تصمیم به لغو برگزاری الکامپ گرفته شد گفت: «از ابتدای سال در برنامه‌ریزی‌های مشخص سعی کردیم الکامپ را برگزار کنیم؛ اما دوبار این تصمیم با احترام به حفظ سلامتی شرکت‌کنندگان و بازدید‌کنندگان لغو شد. با تمام اینها اما تمام تلاش این است که در سال ۱۴۰۰ الکامپ باشکوه‌تر و متفاوت‌تر از سال‌های دیگر برگزار شود.»

او ادامه داد: «باتوجه به استقبال تیم‌های استارت‌آپی و اینکه بالاخره آنها انتظار دارند بعد از یکسال تلاش در این رویداد حاضر شوند تا امکان دیده شدن و جذب سرمایه را داشته باشند، تصمیم گرفتیم تا این رویداد مهم الکامپ را به صورت آنلاین برگزار کنیم.» اثنی‌عشری ابراز امیدواری کرد تیم‌هایی که امروز به رقابت به یکدیگر می‌پردازند در آینده به شرکت‌های بزرگ و موفقی تبدیل شوند.

رویکردی جدید در الکام‌استارز ۱۲

در ادامه این رویداد مهدی حیدری، مدیر اجرایی نمایشگاه بین‌المللی الکامپ هم اعلام کرد که تمام تلاش آنها این است که الکامپ ۱۴۰۰به شکل ویژه و با رعایت پروتکل‌های مشخص بهداشتی برگزار شود. حیدری تاکید کرد که سال آینده به عنوان یک فعال در حوزه ICT امیدوار است که الکامپ با رویکردی جدید و در نظر گرفتن فرایند مشخص برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود.

او در این مورد گفت: «شیوع کرونا جنس فعالیت شرکت‌ها را تغییر داده و حتی باعث شده شرکت‌ها سرویس‌ها و خدمات جدیدی را متناسب با شیوع این ویروس در کشور ارائه کنند، بنابراین لازم است تا الکامپ با شرایط مشخص برگزار شود؛ چرا که تنها فضا برای معرفی این خدمات و سرویس‌ها جدید نمایشگاه الکامپ است.» او معتقد است که رویکرد الکامپ بعدی باید با توجه به شیوع کرونا در کشور تغییر کند و با یک رویکرد جدید میزبان شرکت‌های IT فعال در کشور باشد.

الکام‌استارز
محمدباقر اثنی‌عشری، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور

همچنین حیدری روز اول برگزاری رویداد الکام‌استارز را که به خاطر شرایط کرونا به صورت مجازی برگزار می‌شود با کیفیت ارزیابی کرد و گفت: «می‌توانم بگویم حضور تیم‌های استارت‌آپی در الکام‌استارز ششم بی‌شباهت با دور اول برگزاری الکام‌استارز نیست که تنها در یک سالن و در یک فضای کوچک برگزار شد. تمام تلاشمان را کردیم با توجه به لغو الکامپ اما به خاطر بالا بودن تقاضا، الکام‌استارز به عنوان یکی از بخش‌های مهم نمایشگاه الکامپ با فراهم کردن زیرساخت‌های لازم به صورت آنلاین برگزار کنیم.»

او به تمایل برخی تیم‌ها به شرکت در این رویداد به صورت حضوری اشاره کرد و ادامه داد: «تمام زیرساخت‌ها برای ارائه تیم‌ها به صورت آنلاین فراهم است؛ اما با توجه به خواست خود شرکت‌کنندگان شرایطی فراهم کردیم که در موزه ارتباطات تیم‌هایی که تمایل به ارائه حضوری دارند نیز در این رویداد شرکت‌ کنند.»

مزایا و معایب نمایشگاه امسال

دواران ارزیاب در روز اول برگزاری الکام‌استارز ششم نیز به صورت آنلاین/ حضوری تیم‌های حاضر در بخش الکام‌پیچ را داوری کردند. امیر چگینی، مدیر ارشد ایرانسل لبز به عنوان داور در بخش الکام‌پیچ در مورد روز اول و تیم‌های حاضر در الکام‌پیج به پیوست گفت: «باتوجه به اینکه رویداد هم به صورت آنلاین و هم حضوری بود می‌توانم بگویم که کیفیت برگزاری بالا بود.

با این حال به نظر می‌رسد باید در روند حضور تیم‌ها و سیستم داوری برگزار‌کنندگان الکام‌استارز بازبینی صورت دهند.» او ادامه داد: «بهتر است تیم‌ها بعد از ثبت‌نام در یک فرایندی توسط تیم برگزارکننده الکام‌استارز نیز ارزیابی و سپس در دسته‌بندی مشخصی به ارائه ایده خود مقابل داوران بپردازند. این شیوه کار را برای داوران و تصمیم‌گیری برای آنها نیز راحت‌تر می‌کند.»

در همین زمینه کتایون سپهری، از فعالان اکوسیستم استارت‌آپی و دوار در ششمین رویداد الکام‌استارز نیزز اعلام کرد که دسته‌بندی مشخص تیم‌ها فرایند بررسی و تصمیم‌گیری در مورد تیم‌ها را برای داوران راحت‌تر خواهد کرد. او با اشاره به برگزاری این رویداد به صورت آنلاین گفت: «یک تجربه جدید است که می‌تواند مزیت‌ها و معایب خودش را داشته باشد.

از جمله معایب آن این است که دیگر تیم‌ها قادر به آن شبکه‌سازی که می‌توانند در محیط فیزیکی نمایشگاه داشته باشند را از دست می‌دهند اما از آن سمت می‌توانند سریع‌تر با صرف هزینه کمتر و در یک شرایط برابر امکان ارائه ایده خود و برنده شدن در این رویداد را داشته باشند.» او می‌گوید کرونا حداقل تا سال آینده نیز با ما همراه است بنابراین بهتر است بیشتر از گذشته به سمت برگزاری رویدادهای آنلاین و استفاده از قابلیت‌های فضای مجازی پیش برویم.

ششمین رویداد الکام‌استارز به صورت آنلاین تا ۲ بهمن‌ماه ادامه‌ خواهد داشت. امکان مشاهده این رویداد به صورت آنلاین از طریق سایت الکام‌استارز و لحظه‌نگار فراهم شده است.

دیدگاه کاربران

پیام‌های حاوی کلمات رکیک و توهین آمیز منتشر نخواهد شد