رویداد نکسترا در جهت جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها برگزار شد

۹۹/۰۴/۹

مرکز نوآوری نکسترا در پردیس فنی دانشگاه رویدادی حضوری و آنلاین را برای جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها برگزار کرد. در این رویداد استارتاپ‌ها برای جذب سرمایه در مقابل ۵۵ نفر سرمایه‌گذار به صورت حضوری و ۳۵ نفر به صورت آنلاین طرح خود را ارائه دادند. این جلسات در قسمتی از فضای نکسترا که در قالب […]

مرکز نوآوری نکسترا در پردیس فنی دانشگاه رویدادی حضوری و آنلاین را برای جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها برگزار کرد. در این رویداد استارتاپ‌ها برای جذب سرمایه در مقابل ۵۵ نفر سرمایه‌گذار به صورت حضوری و ۳۵ نفر به صورت آنلاین طرح خود را ارائه دادند.

این جلسات در قسمتی از فضای نکسترا که در قالب فضای نمایشگاهی چینش شده است، برگزار شد و تیم‌ها این فرصت را داشتند، mvp، محصولات و خدمات استارتاپی خود را به‌صورت مستقیم به سرمایه‌گذار معرفی کنند و روند جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها را تسهیل بخشند.

مدیران و بنیان‌گذاران ۱۰ استارتاپ به معرفی کسب و کار خود به سرمایه‌گذاران پرداختند که از ۱۰ استارتاپ معرفی شده، ۴ استارتاپ راتینو، رست مانا، چین گرد و سایمو خروجی دوره پیش شتابدهی نکسترا در مرحله دریافت سرمایه بذری و ۶ تیم رسمی آنلاین، فیاتک، کنشتاین هایو، پاوو، الکتروگراف و برناپارس به دنبال جذب سرمایه در راندهای اول و دوم بودند.

در پخش اول رویداد تیم‌ها ۷در دقیقه طرح و ایده، ارزش‌های پیشنهادی، بازار هدف، میزان بازگشت سرمایه و سرمایه مدنظرشان برای سرمایه‌گذاری را در مقابل سرمایه‌گذاران ارائه کردند.

در بخش دوم، سرمایه‌گذاران در قالب جلسات B2B با تیم‌ها گفتگو وتعامل کردند، سوالات خود را پرسیده و تیم ها وارد مذاکره در جهت جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها و طرحهای خود شدند.

در ادامه این رویداد مدیران و بنیان‌گذاران استارتاپ‌ها به شرح خدمات خود پرداختند:

 

رایتینو:  استارتاپ رایتینو در نظر دارد که خدمات خود را زمینه تعمیر و نگهداری، عیب‌یابی و رفع ایراد، نصب و راه‌اندازی و مشاوره در حوزه رایانه‌ای را با جذب افراد متخصص، به‌صورت دورکار از طریق مصاحبه فنی و تخصصی و همچنین انجام راستی آزمایی از افراد به تمامی مشتریان و کاربران حقیقی و حقوقی خود عرضه نماید.

هدف رایتینو تضمین کیفیت ارایه خدمات و پشتیبانی در حوزه تخصصی رایانه ای است.

سایمو : سایمو شامل مجموعه‌ای از  سرویس‌ه است که برای هوشمند سازی فروشگاه آنلاین لباس مورد استفاده قرار می‌گیرد و سعی در برطرف کردن نیازهای کاربران در خصوص خرید، پُرو و جستجوی لباس است.

از دستاوردهای این تیم استارتاپی می‌شود به پیاده‌سازی موتور جستجو هوشمند همراه با پنل ارتباطی و پیاده سازی پرو مجازی در بخش آقایان اشاره کرد.

رست مانا : رٌست‌مانا با ارائه طرحی فناورانه‌ برای گلخانه‌های هوشمند در ابعاد مینیاتوری، سعی در ایجاد شرایط مناسب و پایدار برای نگه‌داری گیاهان دارد. از جمله ویژگی‌های این طرح قابلیت انعطاف در ابعاد، طرح، رنگ و جنس اسکلت‌بندی (چوب/ استیل) مطابق با سلیقه مشتری است.

به عنوان نمونه مصرف‌کننده می‌تواند با توجه به فضای مورد نظر، بودجه مالی و گیاهان انتخابی، ابعاد گلخانه، جنس اسکلت‌بندی و گونه گیاهی مورد علاقه خود را انتخاب نماید؛ هم‌چنین امکان پرورش محصولات ارگانیک با هزینه مناسب و قابل اطمینان در این گلخانه‌ها فراهم شده است.

به طورکلی هوشمند‌سازی این گلخانه‌ها از طریق دریافت و انتقال داده‌ها با استفاده از سنسور‌های مربوطه و برد‌های الکترونیکی انجام می‌شود و با توجه به داده‌های دریافتی دستورات لازم به رله‌ها ارسال می‌شود.

چینگرد: با توجه به نظرات اکثر گردشگران خارجی که به ایران سفر کرده‌اند، نبود راهکار پرداخت بین‌المللی، خطر گم شدن و سرقت پول و مدارک، دشواری پیداکردن خدمات ارزان و مناسب، عدم وجود سامانه یکپارچه خدمات و برنامه ریزی سفر از جمله مشکلات سفر به ایران بوده‌است.

استارتاپ چینگرد یک پلتفرم یکپارچه و ساده جهت ارائه خدمات مستقیم گردشگری و برنامه‌ریزی هوشمند سفر است.

در این پلتفرم خدمات احراز هویت کاربران و ثبت مدارک، فروش مستقیم کسب و کار به مشتری در پلتفرم چینگرد، ایجاد سامانه یکپارچه برنامه‌ریزی هوشمند سفر و ارائه کارت بانکی قابل استفاده در ایران با قابلیت شارژ مجدد با استفاده از کیف پول مبتنی بر رمز ارز بر بستر بلاکچین را به گردشگران ارائه می‌دهد.

چینگرد علاوه بر ارائه برنامه سفر به گردشگران، امکان انجام تراکنشات مالی و رزرویشن و یافتن خدمات در ایران را برای گردشگران خارجی فراهم می‌کند. گردشگر پس از ثبت‌نام در سایت یا اپلیکیشن چینگرد، با خرید توکن و شارژ کیف پول خود می‌تواند از خدمات چینگرد در ایران استفاده کند.

رسمی آنلاین: سامانه رسمی‌آنلاین پلتفرمی است برای بهبود ارائه خدمات ترجمه رسمی که از طریق آن افراد می‌توانند بدون نیاز به مراجعه حضوری سفارش ترجمه رسمی خود را به یک دارالترجمه رسمی مورد تایید قوه قضائیه ارسال و خدمات دریافت کنند.

رسمی‌آنلاین در تلاش است تا با به وجود آوردن امکان ثبت سفارش ترجمه رسمی انگلیسی، آلمانی، ترکی استانبولی، فرانسه، عربی، روسی، ایتالیایی، ژاپنی و … در هر زمان و هر مکانی دارالترجمه رسمی را به خانه مشتریان بیاورد.

در این سامانه افراد می‌توانند به صورت آنلاین سفارش ترجمه خود را ثبت کنند، قیمت‌ها را که بر اساس تعرفه مصوب اداره مترجمان رسمی محاسبه می‌شود مشاهده نمایند، مدارک را از طریق پیک امن به دارالترجمه مورد نظر تحویل دهند و پس از ترجمه آن‌ها توسط دارالترجمه رسمی، در موعد مقرر ترجمه‌های رسمی اسناد و مدارک خود را در محل مشخص شده تحویل بگیرند.

فیاتک: استارتاپ فیاتک در اردیبهشت سال ۹۸ با حضور تیمی از متخصصان شبکه و نرم افزار، برنامه‌نویسان حرفه‌ای، با هدف تسهیل فرآیند نگهداری و توسعه مراکزداده شکل گرفته است.

با سرمایه‌گذاری شرکت نکسترا در استارتاپ فیاتک و شروع همکاری مشترک، شرکت توسعه هوشمند سریر ساینا (سهامی خاص) در پایان سال ۱۳۹۸ پروسه ثبت خود را آغاز کرده است و درحال حاضر محصول نرم افزاری آماده فروش خود را تحت عنوان فیاتک رونمایی کرده است. حوزه فعالیت استارتاپ فیاتک، مراکزداده، زیرساخت شبکه و مدیریت فرآیند هوشمند سازی است.

 

جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها

 

کنشتاین هایو: استارتاپ کنشتاین هایو یک پلتفرم سرمایه‌گذاری مبتنی بر هوش مصنوعی و بلاکچین در حوزه ی تکنولوژی مالی است. این پلتفرم از ابزارهای مختلف و منابع غنی برای به دست آوردن حداکثر سود و حداقل ریسک استفاده می‌کند و سعی دارد آن را به فضایی کاربردی و آسان برای کاربران تبدیل کند.

بات‌های خودتکاملی این پلتفرم که قابلیت یادگیری از خودشان، از اکوسیستم و از صاحبانشان را دارند، می‌توانند به جای افراد اصلی معامله کنند. معامله‌گران می‌توانند بات‌های اختصاصی خود را بسازند و آن‌ها را بر اساس تجربیاتشان در بازار مالی آموزش دهند. هم چنین، معامله گران می‌توانند این بات‌های آموزش دیده را اجاره دهند یا بفروشند.

برناپارساستارتاپ برناپارس با هدف ساماندهی و اصلاح الگوی مصرف آب در بخش کشاورزی و آبیاری فضای سبز در سال ۱۳۹۸موفق به ساخت سامانه‌ای بسیار هوشمند شده است که این سامانه می‌تواند علی رغم ساماندهی محصولات کشاورزی در ایران و خارج از ایران، میزان مصرف آب را حداقل تا ۴۷ درصد کاهش دهد.

این استارتاپ پس از ۳ سال فعالیت تمام وقت زیر مجموعه شرکت ارزش آفرینان توسعه فناوری پارسیان مستقر در پارک علم و فناوری استان قم، اکنون مستقل شده و با نام تجاری ارزش آفرینان برنا پارس در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران شعبه پردیس فارابی مشغول به فعالیت است.

پیش‌بینی می‌شود این استارتاپ با جذب سرمایه ۵ میلیارد تومانی، بتواند طی ۳ سال آینده حداقل ۷۳ میلیارد تومان درآمدزایی داشته باشد.

پاوو: استارتاپ پاوو یک سیستم آموزشی غیرمتمرکز با هدف کوتاه کردن فاصله آموزش تا بازار کار است که مبتنی بر تکنولوژی بلاکچین است این استارتاپ از بهمن ماه ۹۹ شروع به ثبت نام دانشجو کرده و ادعا دارد که در این سیستم آموزشی دانشجو در کمتر از یک سال به حداقل درامد ۳ و نیم میلیون تومان در ماه می‌رسد.

این سیستم آموزشی در شروع کار خود فقط در رشته کامپیوتر دانشجو می‌پذیرد.

الکتروگراف: استارتاپ الکتروگراف یک کیف پول بیت کوینی است که با استفاده از سیگنال مغز کار می‌کند. این استارتاپ به صورت اینترنشنال فعالیت خود را شروع کرده و از ماه اینده کاربران می‌توانند توکن این استارتاپ را خریداری کنند. همچنین در برنامه ده ساله خود تبدیل فکر به نوشته و ماینینگ انسانی توسط احراز هویت با سیگنال مغزی را دارند.

دیدگاه کاربران

پیام‌های حاوی کلمات رکیک و توهین آمیز منتشر نخواهد شد